Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gov.ar/handle/123456789/851
Title: Test de Kay-Graham para contralor de la pasteurización
Authors: Riva, Anibal 
Schiavone, L. 
Vadillo, E. 
Keywords: Pasteurización;Tecnología de Alimentos;Leche
Issue Date: Dec-1941
Publisher: Instituto Bacteriológico, Departamento Nacional de Higiene
Project: Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) 
Journal: Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene 
Series/Report no.: Revista del instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1941;10(3):343-356
Description: 
Fil: Rivas, Aníbal. Ministerio del Interior; Instituto Bacteriológico "Dr. Carlos G. Malbrán"; Argentina
URI: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/851
ISSN: 0370-3762
Rights: open access
Creative Commons Attribution 4.0 International License
Appears in Collections:Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941)

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Rev.Inst.Carlos.Malbran1941_10(3)_343-356.pdf404.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

24
checked on Jul 4, 2020

Download(s)

2
checked on Jul 4, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons