Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/686
Title: Fermentación de glucosa por bacterias del grupo coli-aerógenes
Authors: Canepa, D. R. 
De la Serna, Carlos S. 
Keywords: Fermentación;Coliformes;Glucosa
Issue Date: Jul-1935
Publisher: Instituto Bacteriológico. Departamento Nacional de Higiene
Project: Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) 
Journal: Folia Biológica 
Series/Report no.: Folia Biológica;1935;52, 53, 54, 55:238-243
Description: Fil: Canepa, D. R. Instituto Bacteriológico. Departamento Nacional de Higiene; Argentina.
URI: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/686
ISSN: 0367-2751
Rights: open access
Creative Commons Attribution 4.0 International License
Appears in Collections:Folia Biológica

Files in This Item:
File Description SizeFormat
FoliaBiologica1935_52-53-54-55_238-243.pdf178.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

22
checked on Jan 21, 2020

Download(s)

1
checked on Jan 21, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons