Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1291
Title: Cantidad de vitamina A en aceites de hígado de pescados argentinos
Authors: Castellanos, A. 
Keywords: Vitamina A;Aceites de Pescado
Issue Date: Dec-1939
Publisher: Instituto Bacteriológico. Departamento Nacional de Higiene.
Project: Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) 
Journal: Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene 
Series/Report no.: Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1939;9(2):227-237
URI: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1291
ISSN: 0370-3762
Rights: Open Access
Creative Commons Attribution 4.0 International License
Appears in Collections:Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941)

Files in This Item:
File Description SizeFormat
RIBDNH1939_9(2)_227-237.pdf14.37 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

11
checked on Mar 30, 2020

Download(s)

1
checked on Mar 30, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons