Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1291
Title: | Cantidad de vitamina A en aceites de hígado de pescados argentinos | Authors: | Castellanos, A. | Keywords: | Vitamina A;Aceites de Pescado | Issue Date: | Dec-1939 | Publisher: | Instituto Bacteriológico. Departamento Nacional de Higiene. | Project: | Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) | Journal: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene | Series/Report no.: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1939;9(2):227-237 | URI: | http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1291 | ISSN: | 0370-3762 | Rights: | Open Access Creative Commons Attribution 4.0 International License |
Appears in Collections: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RIBDNH1939_9(2)_227-237.pdf | 14.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
64
checked on Apr 26, 2024
Download(s)
9
checked on Apr 26, 2024
Google ScholarTM
Check
This item is licensed under a Creative Commons License