Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1241
Title: | Técnica rápida para la prueba de fermentación de azúcares | Authors: | Bertacchini, C.A. | Keywords: | Fermentación | Issue Date: | Dec-1939 | Publisher: | Instituto Bacteriológico. Departamento Nacional de Higiene. | Project: | Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) | Journal: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene | Series/Report no.: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1939;9(2):108-109 | URI: | http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1241 | ISSN: | 0370-3762 | Rights: | Creative Commons Attribution 4.0 International License Open Access |
Appears in Collections: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RIBDNH1939_9(2)_108-109.pdf | 171.05 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Page view(s)
76
checked on Mar 12, 2025
Download(s)
17
checked on Mar 12, 2025
Google ScholarTM
Check
This item is licensed under a Creative Commons License