Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/862
Title: | Vitaminas en los alimentos argentinos | Authors: | Deulofeu, Venancio | Keywords: | Vitamina A;Ácido Ascórbico;Vitamina D;Vitamina E | Issue Date: | Jul-1939 | Publisher: | Instituto Bacteriológico, Departamento Nacional de Higiene | Project: | Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) | Journal: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene | Series/Report no.: | Revista del instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1939;8(5):472-486 | URI: | http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/862 | ISSN: | 0370-3762 | Rights: | open access Creative Commons Attribution 4.0 International License |
Appears in Collections: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RIBDNH1939_8(5)_472-486.pdf | 397.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License