Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1232
Title: Harinas y gas clayton : probable alteración de las harinas
Authors: Argentina. Departamento Nacional de Higiene 
Keywords: Harina;Contaminación de alimentos
Issue Date: Nov-1908
Publisher: Departamento Nacional de Higiene
Project: Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) 
Journal: Anales del Departamento Nacional de Higiene 
Series/Report no.: Anales del Departamento Nacional de Higiene;1908;15(11):507-513
URI: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1232
Rights: open access
Creative Commons Attribution 4.0 International License
Appears in Collections:Anales del Departamento Nacional de Higiene (1891-1936)

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ADNH1908_15(11)_507-513.pdf334.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

10
checked on Dec 13, 2019

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons