Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1120
Title: Tolerancia al alcohol de las levaduras vínicas de Mendoza
Authors: Briz de Negroni, C. 
Keywords: Levaduras;Mendoza;Saccharomyces steineri
Issue Date: 1954
Publisher: Instituto Nacional de Microbiología
Project: Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) 
Journal: Revista del Instituto Malbrán 
Series/Report no.: Revista del Instituto Malbrán;1954;16(2):107-111
URI: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1120
ISSN: 0370-5692
Rights: Open Access
Creative Commons Attribution 4.0 International License
Appears in Collections:Revista del Instituto Malbrán (1950 - 54)

Files in This Item:
File Description SizeFormat
RIM1954_16(2)_107-111.pdf171.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

60
checked on Apr 25, 2024

Download(s)

37
checked on Apr 25, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons