Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gov.ar/handle/123456789/863
Title: Contenido en vitaminas C de vegetales argentinos comestibles
Authors: Repetto, Osvaldo M. 
Keywords: Ácido Ascórbico;Plantas;Titulometría
Issue Date: Jul-1939
Publisher: Instituto Bacteriológico, Departamento Nacional de Higiene
Project: Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) 
Journal: Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene 
Series/Report no.: Revista del instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1939;8(5):487-539
URI: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/863
ISSN: 0370-3762
Rights: open access
Creative Commons Attribution 4.0 International License
Appears in Collections:Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941)

Files in This Item:
File Description SizeFormat
RIBDNH1939_8(5)_487-539.pdf1.47 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

16
checked on Jul 4, 2020

Download(s)

2
checked on Jul 4, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons