Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/863
Title: | Contenido en vitaminas C de vegetales argentinos comestibles | Authors: | Repetto, Osvaldo M. | Keywords: | Ácido Ascórbico;Plantas;Titulometría | Issue Date: | Jul-1939 | Publisher: | Instituto Bacteriológico, Departamento Nacional de Higiene | Project: | Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) | Journal: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene | Series/Report no.: | Revista del instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1939;8(5):487-539 | Description: | Fil: Repetto, O.M. Ministerio del Interior; Departamento Nacional de Higiene; Instituto Bacteriológico "Dr. Carlos G. Malbrán"; Argentina |
URI: | http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/863 | ISSN: | 0370-3762 | Rights: | open access Creative Commons Attribution 4.0 International License |
Appears in Collections: | Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RIBDNH1939_8(5)_487-539.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
55
checked on Oct 20, 2024
Download(s)
12
checked on Oct 20, 2024
Google ScholarTM
Check
This item is licensed under a Creative Commons License