Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/542
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCicuta, M.E.-
dc.contributor.authorDeza, N.-
dc.contributor.authorRoibón, W.R.-
dc.contributor.authorArzú, O.R.-
dc.contributor.authorBarceló, M.C.-
dc.date.accessioned2013-08-13T00:38:38Z-
dc.date.available2013-08-13T00:38:38Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/542-
dc.descriptionFil: Deza, N. ANLIS Dr.C.G.Malbrán. Instituto Nacional de Enfermedades Infecciosas. Servicio Fisiopatogenia; Argentina.en_US
dc.language.isospaen_US
dc.sourceRevista Veterinaria, 2009, 20(1):11-14en_US
dc.titleEscherichia coli productor de toxina Shiga en carnes molidas y chacinados embutidos de Corrientes, Argentina.en_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1es-
crisitem.author.deptAdministración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud “Dr. Carlos G. Malbrán” (ANLIS)-
crisitem.author.deptInstituto Nacional de Enfermedades Infecciosas (INEI)-
crisitem.author.deptDepartamento de Bacteriología-
crisitem.author.deptServicio de Fisiopatogenia-
crisitem.author.parentorgAdministración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud “Dr. Carlos G. Malbrán” (ANLIS)-
crisitem.author.parentorgInstituto Nacional de Enfermedades Infecciosas (INEI)-
crisitem.author.parentorgDepartamento de Bacteriología-
Appears in Collections:Preproducción
Publicaciones INEI
Files in This Item:
File Description SizeFormat
Revistaveterinaria,2009,20(1)11–14.pdfPDF300.9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record

Page view(s)

35
checked on Apr 26, 2024

Download(s)

66
checked on Apr 26, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.