Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1044
Title: Algunas propiedades del suero antimicrobiano contra B. perfringens
Authors: Sordelli, Alfredo 
Ferrari, J. 
Keywords: Clostridium perfringens;Suero;Antimicrobianos
Issue Date: Jul-1930
Publisher: Instituto Bacteriológico. Departamento Nacional de Higiene
Project: Sistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS) 
Journal: Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene 
Series/Report no.: Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene;1930;5(7):792-796
Description: Fil.: Sordelli, A. Instituto Bacteriológico. Departamento Nacional de Higiene; Argentina.
URI: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/1044
ISSN: 0370-3762
Rights: open access
Creative Commons Attribution 4.0 International License
Appears in Collections:Revista del Instituto Bacteriológico del Departamento Nacional de Higiene (1917 - 1941)

Files in This Item:
File Description SizeFormat
RIBDNH1930_5(7)_792-796.pdf341.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

14
checked on Mar 30, 2020

Download(s)

2
checked on Mar 30, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons