Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/980
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNegroni, Pabloen_US
dc.date.accessioned2019-09-06T16:01:01Z-
dc.date.available2019-09-06T16:01:01Z-
dc.date.issued1948-01-
dc.identifier.issn0370-5420-
dc.identifier.urihttp://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/980-
dc.descriptionFil: Negroni, Pablo. Ministerio del Interior; Instituto Bacteriológico "Dr. Carlos G. Malbrán"; Argentinaen_US
dc.formatpdf-
dc.language.isoesen_US
dc.publisherInstituto Bacteriológico "Dr. Carlos G. Malbrán"en_US
dc.relationSistema de Gestión del Conocimiento de la Administración Nacional de Laboratorios e Institutos de Salud (ANLIS)en_US
dc.relation.ispartofRevista del Instituto Bacteriológico “Dr. Carlos G. Malbrán”en_US
dc.relation.ispartofseriesRevista del Instituto Bacteriológico “Dr. Carlos G. Malbrán”;1948;13(1);31-32-
dc.rightsopen access-
dc.rightsCreative Commons Attribution 4.0 International License-
dc.subjectChancroen_US
dc.titleAislamiento del Bacilo de Ducrey mediante el empleo de la penicilinaen_US
dc.typeArtículoen_US
anlis.essnrd1es
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArtículo-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1es-
crisitem.project.grantnoSNRD F15-
crisitem.project.awardURLhttp://repositoriosdigitales.mincyt.gob.ar/vufind/Content/financiamiento-
crisitem.project.fundingProgramMinisterio de Educación, Cultura, Ciencia y Tecnología. Secretaria de Ciencia, Tecnología e Innovación Productiva. Sistema Nacional de Repositorios Digitales-
Appears in Collections:Revista del Instituto Bacteriológico "Dr. Carlos G. Malbrán" (1941 - 1949)
Files in This Item:
File Description SizeFormat
RIBM1945-1948_13(1)_31-32.pdf83.42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record

Page view(s)

74
checked on Apr 23, 2024

Download(s)

10
checked on Apr 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.