Please use this identifier to cite or link to this item: http://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/2243
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRosetti, F.es
dc.contributor.authorCastelli, Ees
dc.contributor.authorLabbé, Jorge H.es
dc.contributor.authorFunes, Raúl Fes
dc.date.accessioned2021-01-26T15:36:59Z-
dc.date.available2021-01-26T15:36:59Z-
dc.date.issued1999-06-
dc.identifier.issn1075-9964-
dc.identifier.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1075996499902147?via%3Dihub#!-
dc.identifier.urihttp://sgc.anlis.gob.ar/handle/123456789/2243-
dc.descriptionFil: Rosetti, Francisco. ANLIS Dr.C.G.Malbrán. Instituto Nacional de Enfermedades Infecciosas. Departamento de Bacteriología; Argentina.es
dc.descriptionFil: Castelli, E. ANLIS Dr.C.G.Malbrán. Instituto Nacional de Enfermedades Infecciosas. Departamento de Bacteriología; Argentina.es
dc.descriptionFil: Labbé, Jorge H. ANLIS Dr.C.G.Malbrán. Instituto Nacional de Enfermedades Infecciosas. Departamento de Parasitología; Argentina.es
dc.descriptionFil: Funes, Raúl F. ANLIS Dr.C.G.Malbrán. Instituto Nacional de Producción de Biológicos; Argentina.es
dc.formatpdf-
dc.language.isoenes
dc.relation.ispartofAnaerobees
dc.rightsClosed Access-
dc.sourceAnaerobe 1999;5(3-4):171-172-
dc.subjectBotulismoes
dc.titleOutbreak of Type E Botulism Associated with Home-cured Ham Consumptiones
dc.typePonencia en Congresoes
anlis.essnrd1-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.grantfulltextnone-
item.openairetypePonencia en Congreso-
item.fulltextNo Fulltext-
item.languageiso639-1en-
Appears in Collections:Publicaciones INEI
Show simple item record

Page view(s)

18
checked on May 9, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.