Browsing by Subject Carne
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
7-Apr-2017 | Asociación de niveles de vitaminas antioxidantes en músculo con la expresión de genes relacionados a la capacidad antioxidante en carne de novillo con alimentación de grano o pasto | Gasparovic, Alejandra |
Mar-2020 | Comprehensive evaluation and implementation of improvement actions in bovine abattoirs to reduce pathogens exposure | Costa, Magdalena ; Pracca, Gabriela ; Sucari, Adriana ; Galli, Lucía ; Ibargoyen, José ; Gentiluomo, Jimena ; Brusa, Victoria ; Martinez Zugazua, Matías ; Figueroa, Yamila ; Londero, Alejandra ; Rogé, Ariel ; Silva, Hernán ; van der Ploeg, Claudia Andrea ; Signorini, Marcelo ; Oteiza, Juan M ; Leotta, Gerardo A |
Aug-2014 | Genetic diversity and virulence potential of shiga toxin-producing Escherichia coli O113:H21 strains isolated from clinical, environmental, and food sources | Feng, Peter C. H. ; Delannoy, Sabine ; Lacher, David W ; Dos Santos, Luis Fernando ; Beutin, Lothar ; Fach, Patrick ; Rivas, Marta ; Hartland, Elizabeth L ; Paton, Adrienne W ; Guth, Beatriz E C |